Otvorena vrata Univerziteta

maj 14, 2015

„Otvorena vrata Univerziteta“, program za srednjoškolce i studente, održaće se u ponedeljak, 18. maja 2015. godine u periodu od 16 do 18 časova na platou ispred zgrade rektorata Univerziteta u Kragujevcu.

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu i ove godine organizuje „Otvorena vrata Univerziteta“, u ponedeljak, 18. maja 2015. godine u periodu od 16 do 18 časova na platou ispred rektorata Univerziteta u Kragujevcu (između Pravnog i Ekonomskog fakulteta).

Cilj je da se srednjoškolcima predstave mogućnosti za izbor budućeg zanimanja, a studentima – mogućnosti za nastavak školovanja na master i doktorskim studijama u okviru studijskih programa 12 fakulteta Univerziteta u Kragujevcu.

Posetioci će biti u prilici da na štandovima svih fakulteta od strane predstavnika fakulteta dobiju potrebne informacije, kao i dodatne štampane materijale.

Planiran je i obilazak Univerzitetske biblioteke i Galerije, a za 17 časova predviđen je i dramski nastup i koncert studenata Filološko-umetničkog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu.

Za sva dodatna pitanja, možete nas kontaktirati putem telefona 034 300 425 ili putem mejla razvojkarijere@kg.ac.rs

Posetite nas i informišite se!

 

 


Prijava za Newsletter - dobijajte bitne informacije o prijemnim ispitima na svoj i-mejl.