Studentski dom „Košutnjak”

 

Adresa: Blagoja Parovića 156, Beograd
Tel. 011/ 25 44 450

Studentski dom „Košutnjak” je sastavljen od dva paviljona, A i B, sagrađenih 1961. godine. Kapacitet doma je 333 mesta raspoređenih u jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe. Svaka soba sadrži, pored osnovnog inventara, direktnu telefonsku liniju, internu kablovsku televiziju i elektronske brave na vratima. U hodniku postoje čajna kuhinja i kupatilo. Takođe, dom raspolaže i perionicom veša, čitaonicom sa crtaonicom, TV salom i klubom, sportskim terenima i video nadzorom.

Studentski dom „Košutnjak” nalazi se na Košutnjaku u ulici Blаgоја Pаrоvićа 156. Sobe su raspoređene u dva bloka. A I B, i u njima se može smestiti 333 studenta.

Sobe mogu biti jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne. Svaka soba ima sopstvenu čajnu kuhinju i kupatilo, dok se telefon koristi preko zajedničke centrale.

Studentima su na raspolaganju perionica veša, čitaonica sa crtaonicom, TV sala, klub, sportski tereni. Ceo kompleks je obezbeđen elektronskim bravama i video nadzorom.

Studentski dom „Košutnjak” nalazi se blizu Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, Šumarskog fakulteta i Više hotelijerske škole. Pored toga, ova lokacija je utoliko zanimljivija studentima jer se u neposrednoj blizini nalazi i park/šuma Košutnjak, koji je jedno od najpopularnijih izletišta i mesta za rekreaciju u Beogradu. Ovo mesto pruža studentima mogućnost korišćenja otvorenih bazena, veštačkih ski staza i drugih zanimljivih sadržaja.

Telefon za opšte informacije: 011/ 25 44 450

Prevoz:

  • Autobus: 23 i 53

 


Prijava za Newsletter - dobijajte bitne informacije o prijemnim ispitima na svoj i-mejl.