Studentski dom „4. april”

 

Adresa: Vojvode Stepe 320, Beograd
Telefon: 011/39 55 887

Studentski dom „4. april“ izgrađen je 1965. godine i čine ga dva paviljona sa ukupno 875 ležaja. Oba paviljona raspolažu sa dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Sobe u paviljonu A su prve kategorije i imaju zasebna kupatila, dok je blok B druge kategorije i kupatila su zajednička. Sobe su opremljene krevetima, radnim stolovima, lampama, policama, direktnim telefonskim linijama, internetom i kablovskom televizijom. Dom raspolaže studentskim restoranom, gril restoranom, ambulantom Studentske poliklinike, perionicom veša, čitaonicom, TV salom, fiskulturnom salom, salom za stoni tenis, sportskim terenima za fudbal, košarku i odbojku. Objekat je pod video nadzorom.

Studentski dom „4. april” nalazi se na Voždovcu u u ulici Vојvоdе Stеpе br. 320. S obzirom na to da se u blizini ovog doma nalaze FON, FPN, Saobraćajni i Farmaceutski fakultet, kao i Viša elektrotehnička škola, uglavnom se studenti ovih fakulteta opredeljuju za njega.

Dom se sastoji od dva paviljona i raspolaže kapacitetom od ukupno 854 mesta.

U ženskom paviljonu, takozvanom bloku A sobe su uglavnom prve kategorije, sa čajnom kuhinjom i zasebnim kupatilima. Sobe u muškom B bloku su druge kategorije, a kupatila su zajednička. Nameštaj u sobama je uobičajen, a sve sobe imaju internu kablovsku televiziju i direktnu telefonsku liniju.

Ovaj studentski dom je jedini koji poseduje fiskulturnu salu sa teretanom i stolovima za stoni tenis. Osim toga, dom raspolaže i otvorenim terenima za fudbal, rukomet, košarku i odbojku.

U okviru studentskog doma „4. april“ nalaze se studentski restoran, gril restoran, ambulanta Studentske poliklinike, perionica veša, čitaonica i TV sala.

Kompletan objekat je pod stalnim video nadzorom.

Tеlefon za opšte informacije: 011/39 55 887

Prevoz:

  • Tramvaj: 9, 10 i 14
  • Autobus: 33, 47,48 i 50

 


Prijava za Newsletter - dobijajte bitne informacije o prijemnim ispitima na svoj i-mejl.