Upoznaj EKOF na Avali

avg 25, 2014

“Upoznaj EKOF” je konferencija namenjena brucošima Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, koju organizuje Studentski parlament Ekonomskog fakulteta (SPEKOF). Konferencija je edukativnog i zabavnog karaktera, i realizuje se i ove godine s ciljem upoznavanja brucoša sa studijama na EKOF-u, profesorima i asistentima, takođe svi učesnici imaće priliku i za upoznavanje i druženje sa budućim kolegama kroz predavanja, radionice i žurke.

“UPOZNAJ EKOF” konferencija, kao studentski projekat u organizaciji Studentskog parlamenta Ekonomskog fakulteta (SPEKOF), vrlo brzo je postala tradicija na Ekonomskom fakultetu u Beogradu.

Konferencija će ove godine biti realizovana po treći put i to u periodu od 4. do 6. oktobra 2014. godine na Avali.

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate i pratite putem sledećih naloga konferencije:
Fejsbuk: https://www.facebook.com/upoznajEKOF
Tviter: http://twitter.com/upoznajekof2014
Instagram: @upoznaj_ekof_2014

Ukoliko si baš ti brucoš Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, ova konferencija je upravo namenjena tebi i tvojim budućim kolegama, a ukoliko nisi, nastavi da nas pratiš i na zvaničnom profilu Studentskog parlamenta Ekonomskog fakulteta u Beogradu (https://www.facebook.com/SPEKOF?ref_type=bookmark) jer, u narednom periodu, nas očekuje mnogo različitih događaja koji će biti otvoreni i za studente, naše kolege, sa drugih fakulteta kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

 


Prijava za Newsletter - dobijajte bitne informacije o prijemnim ispitima na svoj i-mejl.