Sajam usavršavanja na PMF-u

apr 06, 2017

Studenti Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu u utorak, 11. aprila organizuju drugi po redu Studentski sajam stručnog usavršavanja, nastao sa ciljem boljeg informisanja i podizanja nivoa svesti studenata o važnosti ličnog rasta i usavršavanja.

Studentski sajam stručnog usavršavanja je prvi put organizovan prošle godine, a ideja samog projekta je bila da se studenti pre svega informišu gde mogu da svoje stečeno iskustvo tokom studiranja ulože nakon završetka studija. Kako poručuju u Savezu studenata PMF-a, koji projekat realizuje sa Univerzitetom u Novom Sadu i Studentskim parlamentom Prirodno-matematičkog fakulteta, na sajmu su učestovale mnogobrojne firme, institucije, organizacije, udruženja građana i mnogi drugi koji su želeli da predstave svoj rad studentima i da na taj način promovišu sebe ali i daju doprinos ovom projektu.

 “Potkovani iskustvom u organizaciji prvog Studentskog sajma stručnog usavršavanja i mnogih drugih projekata na Prirodno-matematičkom fakultetu, Savez studenata i Studentski parlament Prirodno-matematičkog fakulteta kreću u organizaciju drugog, sa nepromenjenom prvobitnom idejom, koja će i ove godine omogućiti studentima Prirodno-matematičkog fakulteta da prošire svoje vidike u pogledu ličnog rasta i usavršavanja, građenja karijernih pomaka i sticanja novih iskustvenih sadržaja i znanja. Prošle godine smo imali pilot projekat, a ove godine želimo da pokažemo da projekat može da postane tradicija na Prirodno-matematičkom fakultetu, koja će da iz godine u godinu bude sve bolja i bolja“, poručuju organizatori.

 Sajam počinje u 11 časova na na Prirodno-matematičkom fakultetu. Planirano vreme trajanja sajma je do 14 časova.

Izvor: www.021.rs

 


Prijava za Newsletter - dobijajte bitne informacije o prijemnim ispitima na svoj i-mejl.