Radionica strip i ilustracija

sep 10, 2014

Škola stripa i ilustracije je otvoreni način pedagoškog rada, primenjiv kao uvodni stepen za više umetničkih i profesionalnih oblasti, kao što su strip, film, video, animacija, ilustracija, video-igre i primenjena umetnost.

Program daje zanatsku osnovu talentovanoj deci i omladini, od kojih jedan deo sigurno može naći svoju buduću profesiju u ovim oblastima, kao što je to iskustvo pokazalo na desetinama nekadašnjih učenika Škole stripa i ilustracije „Đorđe Lobačev“, koji su danas međunarodno priznati profesionalci.

Termini: 13, 14, 20, 21, 27, 28. septembar i 4. i 5. oktobar, od 12-15 časova. Predavači: Vladimir Vesović i Borivoje Grbić

Dom omladine Beograda, u skladu sa novom programskom politikom, intenzivirao je svoje obrazovne programe namenjene mladima. Mladi su pokazali izuzetno interesovanje za sticanje novih znanja i veština, posebno jer je reč o temama koje se ne obrađuju u okviru nastavnih programa.
Tokom septembra i oktobra u Domu omladine Beograda, srednjoškolci i studenti mogu učestvovati u novom serijalu besplatnih programa u okviru manifestacije „RADIONICE ZA Dž“. Pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda, pripremili smo besplatne radionice filma, režije i montaže kao i stripa i ilustracije.Želja nam je da mladima omogućimo da svoje slobodno vreme provedu na zabavan i kreativan način, da se druže sa vršnjacima i kroz zanimljive besplatne radionice razviju svoje talente.

Ako imate od 15 do 25 godina, kreativni ste i radoznali, želite da steknete nova znanja i veštine i dobro se provedete – dođite na RADIONICE ZA Dž!

Prijave za radionice su OBAVEZNE, putem mejla radionice@domomladine.org. U naslovu mejla je potrebno napisati „RADIONICE ZA Dž“. U prijavi je potrebno navesti za koju se radionicu prijavljujete, ime i prezime, uzrast i kontakt telefon. Prijave su otvorene do popune kapaciteta predviđenih za radionice. Svi prijavljeni biće putem mejla obavešteni o učešću u radionicama i ostalim detaljima.

Izvor: Dom omladine Beograda

 


Prijava za Newsletter - dobijajte bitne informacije o prijemnim ispitima na svoj i-mejl.