Program stipendiranja srednjoškolaca

maj 17, 2016

Želiš da provedeš ovaj letnji raspust na nešto drugačiji način? Ukoliko je odgovor „da”, Program stipendiranja srednjoškolaca može biti pravi izbor za tebe.

 Program stipendiranja srednjoškolaca je program koji podrazumeva pohađanje intenzivnih kurseva stranih jezika i jezičkih radionica uz izdavanje i overu zvaničnih sertifikata. Ove godine na Programu očekujemo srednjoškolce i maturante, ne samo iz Beograda, već iz cele Srbije, koji će imati priliku da dele ovo nezaboravno iskustvo sa vršnjacima iz dijaspore.

Program je posebno osmišljen i prilagođen srednjoškolcima i njihovim interesovanjima i načinu života, s ciljem da obezbedi korisna i primenljiva znanja i veštine. Cilj programa je da srednjoškolcima pruži mogućnost da nauče jedan od čak 10 stranih jezika i steknu samopouzdanje u komunikaciji na stranom jeziku, istovremeno zabavljajući se u društvu vršnjaka iz zemlje i dijaspore.

Program se realizuje u toku letnjeg raspusta tokom jula i avgusta, traje dve nedelje a na vama je da se opredelite za smenu kako biste u potpunosti iskoristili ovo leto. Osmišljen je tako da su prepodnevni termini rezervisani za pohađanje intenzivnog kursa stranih jezika, dok su popodnevni sati i vikendi rezervisani za jezičke radionice, kulturne večeri stranih zemalja, druženje, izlete, sportske aktivnosti i upoznavanje grada Beograda na nesvakidašnji i drugačiji način. U okviru Programa, družićemo se na Adi Ciganliji i Tašmajdanu, napravićemo savršen selfi na Gardoš kuli sa pogledom na Zemun, prošetaćemo Zemunskim kejom, ali ni to nije sve, posetićemo i videti još dosta zanimljivih mesta u našoj prestonici.

Na kraju Pograma, nakon položenih pismenih i usmenih ispita, svi stipendisti dobijaju sertifikat Obrazovnog centra Equilibrio. Ukoliko i ti želiš da provedeš dve nedelje letnjeg raspusta uz učenje stranog jezika na zabavan i inspirativan način, druženje, zabavu u Beogradu, prijavi se na Program stipendiranja srednjoškolaca, popunjavanjem aplikacionog formulara na sajtu www.programstipendiranja.com

Više informacija na www.programstipendiranja.com

 


Prijava za Newsletter - dobijajte bitne informacije o prijemnim ispitima na svoj i-mejl.