Produžite BUS PLUS kartu

avg 25, 2014

Učenici srednjih škola i studenti mogu da izvade ili produže važnost personalizovanih „bus plus” kartica za narednu školsku 2014/2015. godinu počev od danas, 25. avgusta.

Kartice od prethodne školske godine učenicima srednjih škola će važiti do 30. septembra, a studentima zaključno sa 31. oktobrom ove godine, saopštavaju iz Bus plus sistema.

Iz ovog sistema napominju da oni koji upisuju prvu godinu srednje škole ili fakulteta, zbog promene statusa, imaju obavezu da izvade novu voznu legitimaciju.

Cena izdavanja nove „bus plus” kartice je 250 dinara, dok je njeno produženje za narednu školsku godinu besplatno.

Studentske „bus plus” kartice, na koje imaju pravo osobe do navršenih 26 godina, mogu se produžiti podnošenjem originala potvrde o pohađanju fakulteta i pružanjem na uvid važeće „bus plus” kartice i lične karte.

Za produženje „bus plus” kartica đaka srednjih škola, potrebno je podneti original potvrde o pohađanju škole i pružiti na uvid važeću „bus plus” karticu i dokument sa matičnim brojem – zdravstvenu knjižicu, izvod iz matične knjige rođenih, ličnu kartu ili pasoš.

Prodajna mesta na kojima se obavlja izdavanje i produženje elektronskih povlastica nalaze se na sledećim lokacijama: RK Beograd – Masarikova 5 (šest šaltera), GSP – Skenderbegova 47 (tri šaltera), TC Trg republike i Deligradska 10, Bulevar Mihajla Pupina 10A, lokal 33 (JU biznis centar – dva šaltera), Tempo – Viline vode bb, Obrenovački drum 3 i Auto-put za Zagreb 35, kao i Lasta – Glavna autobuska stanica (dva šaltera), Mladenovac, Obrenovac, Lazarevac, Barajevo i Sopot.

Sva dodatna pitanja mogu da se dobiju u Korisničkom servisu Bus plusa putem telefona 011/ 7155-155 radnim danima od 8 do 22 i subotom od 8 do 14 sati.

Foto: Wikimedia Commons, prema Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported licenci.

Izvor: 24 Sata

 


Prijava za Newsletter - dobijajte bitne informacije o prijemnim ispitima na svoj i-mejl.