Otvorena vrata Fizičkog Fakulteta

maj 04, 2016

Fizički fakultet Univerziteta u Beogradu i Studentski parlament Fizičkog fakulteta pozivaju vas na manifestaciju „Otvorena vrata Fizičkog Fakulteta“.

Ove godine, vrata Fizičkog fakulteta otvaramo 7. maja 2016. godine, u periodu od 10 do 18 časova. Manifestacija je namenjena srednjoškolcima koji su zainteresovani za upic na Fizički fakultet, ali i ostalim zaljubljenicima u ovu divnu nauku.

Na ovoj manifestaciji, budući studenti imaće priliku da se informišu o studijama, i iz prve ruke saznaju kako izgleda studirati Fiziku i Meteorologiju. Pored toga, svi posetioci imaće priliku da vide zanimljive eksperimente iz fizike, kao i da odslušaju niz naučno-popularnih predavanja, koje će održati nastavnici i saradnici Fizičkog fakulteta. Posetioci će imati priliku da obiđu naše istraživačke laboratorije i učionice.
Više informacija o samom događaju, kao i agendu događaja, možete pronaći na sajtu fakulteta (http://www.ff.bg.ac.rs), kao i na našoj fejsbuk stranici Otvorena vrata Fizičkog fakulteta (https://www.facebook.com/OtvorenaVrataFizickogFakulteta/) i fejsbuk događaju (https://www.facebook.com/events/1768406400061836/).

Plakat-otvorena-vrata-FF

 


Prijava za Newsletter - dobijajte bitne informacije o prijemnim ispitima na svoj i-mejl.