Letnja škola za srednjoškolce

jul 03, 2017

Kako provesti leto pre početka obaveza na fakultetu? Letnja škola stranih jezika za srednjoškolce – sjajan predlog za sve maturante!

Nakon položenog prijemnog ispita, iskoristite svoje najduže leto na pametan način tako što ćete se prijaviti za Letnju školu stranih jezika. Usavršite jedan od ponuđena četiri strana jezika – engleski, nemački, španski ili italijanski, upoznajte kulture stranih zemalja i doživite Beograd na jedan sasvim novi i drugačiji način! Steknite nove prijatelje iz cele Srbije i dijaspore!

Letnja škola stranih jezika podrazumeva dve nedelje edukativnog programa za srednjoškolce koji organizuje Obrazovni sistem Equilibrio.

Program je namenjen:

  • Učenicima iz Beograda,
  • Učenicima iz Srbije,
  • Učenicima iz Crne Gore,
  • Učenicima iz Republike Srpske i
  • Učenicima iz srpske dijaspore

Program Letnje škole sadrži nastavne aktivnosti koje su obavezne, kao i brojne vannastavne aktivnosti poput turističkih tura, izleta i sportskih aktivnosti koje nisu obavezan deo Letnje škole.

Letnja škola omogućava vam da pohađate intenzivni kurs stranog jezika po vašem izboru (u ponudi su 4 jezika). Usavršavanje znanja stranog jezika i upoznavanje sa kulturom i običajima zemalja obavezan su deo druženja tokom Letnje škole. Svakog radnog dana ćete pohađati 4 školska časa u savremeno opremljenim prostorijama i učionicama Obrazovnog centra Equilibrio,  uz konstantan rad sa visokostručnim mentorima.

U drugom delu dana, nakon časova pripremite se na nesvakidašnju zabavu! Uživaćete na krstarenju, odmeravati snage na stazi za kuglanje, takmičiti se u penjanju na veštačku stenu u avantura parku na Adi, i to sve na stranom jeziku. Na kraju avanture očekuje vas završna žurka i provod sa novim prijateljima koje ste stekli tokom trajanja programa!

Termin održavanja Letnje škole:

 10.07.2017 – 22.07.2017.

Provedite dve nedelje letnjeg raspusta za pamćenje! Prijavite se za Letnju školu stranih jezika za srednjoškolce i naučite engleski, nemački, španski ili italijanski jezik, sklopite nova prijateljstva i steknite nova nezaboravna iskustva. Budite deo naše ekipe! Pridružite nam se ovog leta!

Za prijave i dodatne informacije posetite sajt www.letnjaskola.com

 


Prijava za Newsletter - dobijajte bitne informacije o prijemnim ispitima na svoj i-mejl.