Letnja škola biznisa na Mokroj Gori

jun 19, 2015
Da li želiš da saznaš kako mladi opstaju u svetu poslovanja, koje te magične reči vode do posla i kako da jednog dana osnuješ svoju kompaniju?

Odgovore na ova pitanja i mnogo više o svetu biznisa možeš saznati ovog leta u prvoj Letnjoj školi biznisa na Mokroj Gori.

Tokom sedmodnevnog boravka na Mećavniku, kroz aktivan odmor, zanimljive radionice i predavanja, kao i nezaboravnu zabavu i slobodno vreme, imaćeš jedinstvenu priliku da upoznaš vrhunske predavače sa dugogodišnjim praktičnim iskustvom, kao i mlade, perspektivne preduzetnike koji su svoje ideje pretočili u poznate brendove.

Group of young people using digital tablet and smart phone

Kamp letnje škole biznisa biće organizovan na Mećavniku na Mokroj Gori, od 15. do 22. avgusta. Za sve učesnike letnje škole smeštaj je organizovan u okviru hotelskog kompleksa na Mokroj Gori.

Program obuhvata posebno izabrane aktivnosti zabavno-edukativnog karaktera kao što su interaktivna predavanja, radionice, rešavanje studija slučajeva, izleti i sportsko-rekreativne aktivnosti. Svaka od ovih aktivnosti ima za cilj da polaznike Letnje škole biznisa usmeri ka budućem zanimanju, pripremi za ulazak u svet poslovanja, nauči kako da savladaju komunikacione sposobnosti, kao i da učvrste timski duh.

Među temama kojima ćemo se baviti tokom letnje škole, nalaze se aktuelne teme vezane za započinjanje sopstvenog biznisa, određivanje ličnih snaga polaznika kroz rešavanje testova ličnosti i karijerne orijentacije, kao i teme vezane za verbalnu i neverbalnu komunikaciju.

Polaznici će tokom sedmodnevnog boravka na Mećavniku imati priliku da prisustvuju brojnim radionicama na kojima će naučiti kako da napišu CV i motivaciono pismo, kako da se ponašaju tokom javnog nastupa, kako da reše studiju slučaja, kao i kako da započnu sopstveni biznis…

fotka1_1

Posebno vreme izdvojeno je za razonodu i organizovane obilaske Andrićgrada, orijentiring na Tari i vožnju Šarganskom osmicom, kao i vreme za odmor uz kafu i piće sa uspešnim mladim ljudima koji će sa polaznicima kampa podeliti svoja iskustva o započinjanju sopstvenog biznisa.

Ukoliko i vi želite da se pridružite koleginicama i kolegama u Letnjoj školi biznisa na Mokroj Gori, više informacija o programu i načinu prijave pročitajte na www.msm.edu.rs/letnjaskola2015/

Kako biste bili u toku sa najnovijim informacijama o Letnjoj školi biznisa partite zvaničnu Facebook stranicu.

 


Prijava za Newsletter - dobijajte bitne informacije o prijemnim ispitima na svoj i-mejl.