Dodeljene nagrade srednjoškolcima

avg 01, 2014

Fond za mlade talente je na 51. sednici kojom je predsedavao Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta i predsednik Fonda, usvojio Listu dobitnika nagrade po Konkursu za dodelu nagrada učenicima srednjih škola za postignute uspehe na priznatim takmičenjima u zemlji i inostranstvu u toku kalendarske 2013. godine.

Na konkurs se prijavilo ukupno 1286 učenika srednjih škola, a nakon perioda za podnošenje primedbi 1123 kandidata će dobiti nagradu Fonda za uspeh postignut na domaćim ili međunarodnim takmičenjima, dok 163 kandidata nisu ispunila uslove konkursa.

Na sednici je takođe doneta Odluka o usvajanju visine iznosa novčanih nagrada po navedenom Konkursu po kojoj će učenici dobiti nagrade u iznosu do 200.000 dinara, u zavisnosti od ranga, odnosno nivoa takmičenja.

Ovde možete preuzeti Listu dobitnika nagrada i Obaveštenje o utvrđenim iznosima nagrada u odnosu na nivo/rang takmičenja i osvojeno mesto po navedenom konkursu.

Od kada je Fond za mlade talente u nadležnosti Ministarstva omladine i sporta nagrađeno je blizu 6000 srednjoškolaca koji su svoje rezultate postigli na domaćim i međunarodnim takmičenjima.

Foto: www.mos.gov.rs

Izvor: www.mos.gov.rs

 


Prijava za Newsletter - dobijajte bitne informacije o prijemnim ispitima na svoj i-mejl.