Dan otvorenih vrata UNS u kampusu

jun 22, 2015

Univerzitet u Novom Sadu u sredu 24. juna, u periodu od 10 do 16 časova, organizuje Dan otvorenih vrata, po uzoru na praksu većine dobro rangiranih i uglednih univerziteta u Evropi i svetu.

U kampusu Univerziteta u Novom Sadu toga dana biće postavljeni štandovi pojedinih fakulteta koji će kandidatima za upis na Univerzitet u Novom Sadu i njihovim roditeljima ponuditi dragocene informacije i zanimljive sadržaje.

Pojedini fakulteti otvoriće svoje laboratorije, održati zanimljiva predavanja i izložiti najzanimljivije eksponate sa nedavno uspešno održanog Festivala nauke u Novom Sadu.

Svi zainteresovani imaće priliku da se bolje upoznaju sa studijskim programima, istraživanjima koja se realizuju na pojedinim fakultetima kao i mogućnostima budućeg zaposlenja po završetku studija.

Potencijalni budući studenti dobiće dodatne razloge za upis na neki od fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, a roditeljima i gostima Univerziteta taj dan biće sadržajan i ispunjen na kreativan način.

Na manifestaciji će se predstaviti: Univerzitetski centar za razvoj karijere, UNESKO katedra za studije preduzetništva, BioSense institut, Poljoprivredni fakultet, Fakultet sporta i fizičkog obrazovanja, Tehnološki fakultet, TEMPUS projekat WBCInno, TEMPUS projekat RODOS, TEMPUS projekat iDEA LAB, Fakultet tehničkih nauka, Tehnički fakultet „Mihajlo Pupin“ – Zrenjanin, Prirodno matematički fakultet, Ekonomski fakultet, Pravni fakultet, Filozofski fakultet.

Izvor: rtv.rs

 


Prijava za Newsletter - dobijajte bitne informacije o prijemnim ispitima na svoj i-mejl.