O nama

Prijemniispiti.com je portal namenjem učenicima završne godine srednjih škola i gimnazija, koji žele da nastave svoje školovanje na nekom od fakulteta ili visokih škola u Srbiji.

Prijemniispiti.com je nastao u želji da se populacija maturanata na pravi način informiše i edukuje o svim bitnim pitanjima koja im mogu pomoći prilikom odabira buduće visokoškolske ustanove.

Na portalu je moguće pročitati najnovije vesti o prijemnim ispitima i upisu na fakultete i visoke škole u Srbiji. Osim vesti, portal obezbeđuje i opšte informacije o fakultetima, studentskim domovima, studentskim restoranima, studentskim organizacijama, studentskim stipendijama i praksama, obukama, studiranju u inostranstvu… Takođe mogu se naći i vesti iz studentskog života i vesti vezane za muziku, sport, slobodno vreme i sl…

Portal prijemniispiti.com osnovalo je Udruženje “Evropski pokret Futuris”. To je nevladino i neprofitno udruženje koje svoje ciljeve ostvaruje u oblasti obrazovanja i promovisanja važnosti osnovnog i dodatnog obrazovanja kod dece, omladine i starijih lica. Udruženje se bavi proširenjem mogućnosti mladih za što brži završetak školovanja, njihovu integraciju u lokalnu društvenu zajednicu, kao i dodatno usavršavanje u cilju lakšeg pronalaženja posla po završetku školovanja.

Naša misija je promovisanje važnosti intelektualnog razvoja i stalnog edukovanja svakog pojedinca u savremenom društvu, kako danas tako i u budućnosti. Dosadašnjim radom uspeli smo da postavimo visoke standarde, što mnogo govori o kvalitetu našeg rada i nivou posvećenosti.

Misija oslikava svrhu postojanja našeg portala “PRIJEMNIISPITI” na putu ka jedinstvenom cilju…

Naši ciljevi su:

  • Stalno unapređivanje kvaliteta rada zasnovano kako na našim tako i na iskustvima naših partnera
  • Saradnja i prijateljski odnosi, zasnovani na međusobnom poštovanju i uvažavanju
  • Širenje svesti o obrazovanju kao nužnom preduslovu razvoja svakog pojedinca
  • Promocija omladinskog aktivizma i unapređenje položaja mladih
  • Promovisanje važnosti osnovnog i dodatnog obrazovanja
  • Unapređenje procesa edukacije dece, omladine i odraslih kao i lica sa specijanim potrebama
  • Podrška mladima za uključivanje u programe promocije tolerantnog okruženja i razvoja multikulturizma
  • Borba protiv nasilja i diskriminacije svih marginalizovanih grupa
  • Povezivanje sa univerzitetima, naučnim i stručnim udruženjima, pojedincima, vladinim i drugim organizacijama u zemlji i inostranstvu u cilju poboljšanja i unapređenja položaja dece i mladih u savremenom društvu.

ZAJEDNO GRADIMO BOLJU BUDUĆNOST!

 


Prijava za Newsletter - dobijajte bitne informacije o prijemnim ispitima na svoj i-mejl.