Stipendija za školu onlajn marketinga

jun 07, 2016

Internet je danas nešto bez čega ne možemo zamisliti dnevno funkcionisanje savremenog čoveka. Kao novi medij, slobodniji, brži i kreativniji od bilo kog drugog, web pruža mogućnosti za spajanje svih medija u jedan – konglomerat gde korisnik bira ono što želi da vidi i čuje. U tome leži moć internet novinarstva koja svakim danom sve više raste.

S obzirom na veliko interesovanje za zanimanje veb novinara, Klub privrednih novinara uz podršku opštine Zemun, osmislio je projekat „Zemun brend“ u okviru kojeg će 30 srednjoškolaca iz Opštine Zemun imati priliku da kroz interaktivnu obuku stekne znanja iz sledećih oblasti:

  • veb novinarstvo,
  • onlajn marketing,
  • vođenje bloga,
  • upotreba društvenih mreža u promotivne svrhe, i
  • kreiranje brenda i upravljanje njime.

Po završetku obuka, učesnici će imati zadatak da znanje iskoriste za razvijanje onlajn medija koji će popularizovati Zemun.

Ko može da se prijavi?

Na konkurs se mogu prijaviti:
– đaci srednjih škola u Opštini Zemun, i
– đaci drugih srednjih škola, a koji imaju prebivalište u Opštini Zemun.

Kad će se održati obuka?

Obuka će se održati u toku letnjih meseci.

Način i rok za prijavu

Da biste se prijavili potrebno je da do 15.06.2016. godine popunite prijavni formular koji se nalazi OVDE (očekivano vreme koje popunjavanje formulara zahteva: 10 minuta).

Kandidati koji su dobili stipendiju biće obavešteni putem mejla o pozitivnom ishodu konkursa. Kandidati će imati rok 7 dana da potvrde svoje učešće. Ukoliko nakon toga kandidat ne potvrdi svoje učešće biće kontaktiran kandidat koji je sledeći na rang listi.

Za dodatna pitanja pošaljite mejl na beogradbrend@gmail.com pod naznakom: Skola veb novinarstva

 

 


Prijava za Newsletter - dobijajte bitne informacije o prijemnim ispitima na svoj i-mejl.