Otvoreni dan „Biću student FTN“

jun 04, 2015

Fakultet tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu u petak 5. juna, sa početkom u 12 časova, organizuje manifestaciju Otvoreni dan pod nazivom „Biću student FTN“.

Manifestacija je deo upisne kampanje, a budući studenti imaće mogućnost da posete Fakultet, upoznaju se sa studentima, profesorima i asistentima i da osete studentsku atmosferu na Fakultetu, kaže se u najavi.

Na početku manifestacije, u Svečanoj sali FTN, budući studenti će moći da pogledaju promotivni video o Fakultetu, kao i da se informišu o načinu polaganja prijemnog ispita, pripremnoj nastavi, upisu…

Drugi deo manifestacije, pod nazivom „Na kafi sa studentima“, rezervisan je za neformalan razgovor sa studentima u klubu „Mašinac“, gde će zainteresovani imati priliku da uz kafu razgovaraju sa studentima iz Marketing tima, koji studiraju upravo ono što i oni žele da upišu.

Poslednji, ali i najdinamičniji deo – „I ja sam student FTN“, realizuje se u saradnji sa studentima i profesorima/asistentima. Maturanti će zajedno sa studentima osetiti pravi studentski dan, kroz svakodnevne studentske aktivnosti kao što su predavanja, vežbe, konsultacije, prijava ispita…

U cilju što bolje organizacije manifestacije, zainteresovani treba da se prijave putem ovog linka.

Fakultet tehničkih nauka pokrenuo je i posebne servise za maturante, koji mogu da postave pitanje putem mejla ftnupis@uns.ac.rs , ili da se uključe u grupe na društvenim mrežama – Facebook grupa „BIĆU STUDENT FTN – UPIS 2015″, Facebook fun page – „Fakultet tehničkih nauka – Novi Sad“, Twitter: FTN_NS, Instagram: FTN_NS .

Izvor: rtv.rs

 


Prijava za Newsletter - dobijajte bitne informacije o prijemnim ispitima na svoj i-mejl.