Nov paviljon u Kragujevcu

avg 28, 2015

Pedest soba u Drugom paviljonu Studentskog centra Kragujevac kompletno je renovirano pred početak nove školske godine na kragujevačkom Univerzitetu. Mnogo bolje uslove za rad i stanovanje imaće 290 studenata koliki je kapacitet ovog dela studentskog doma, a prema rečima direktora Centra sve je urađeno po najvišim mogućim standardima.

Radove na renoviranju soba, čija je vrednost preko 13 miliona dinara, finansiralo je resorno Ministrastvo. Pored toga, najavljena je i izgradnja Četvrtog paviljona čiji će kapacitet biti 160 mesta, zašta je obezbeđen kredit kod Svetske banke u iznosu više od 1 mil EUR, čime će ovo ujedno biti i jedna od najvećih investicija u Srbiji koja se tiče studentskog standarda, istakao je pomoćnik ministra Ljubiša Antonijević.

Studentdski centar Kragujevac je raspisao konkurs za prijem 634 studenta koji će, na osnovu strogo određenih pravila prijema, ostvariti pravo na smeštaj i ishranu u studentskom domu, a za šta će mesečno morati da izdvoje oko 6000 dinara, javlja TV Kanal 9.

Izvor: ekapija

 


Prijava za Newsletter - dobijajte bitne informacije o prijemnim ispitima na svoj i-mejl.