Korisne informacije

sep 23, 2015

Za odabir studija i budućeg zanimanja treba mnogo informacija. Što više informacija prikupite, vaš će odabir biti bolji – primereniji vašim interesima, vrednostima i sposobnostima.

Naš zadatak je da vas informišemo o svim aktuelnostima i korisnim informacijama koje će vam olakšati samu pripremu za fakultet, a kasnije služiti kao dobar oslonac tokom prvih studentskih dana.

Na našim stranicama možete pronaći neke praktične savete koji vam mogu pomoći pre svega u izboru fakulteta, zatim razne savete na temu kako se spremati za prijemni ispit i za budući studentski život koji je pred vama.

Osim saveta možete saznati sve o visokom obrazovanju u našoj zemlji, vrstama studija, pravilima studiranja, a od izuzetne je važnosti da se pre svega informišete o akreditovanim fakultetima i visokim školama.

Kako biste bili aktivan brucoš otkrijte najčešće korišćene termine sa kojima ćete se susretati svakodnevno uz pomoć našeg Rečnika za brucoše, saznajte koju studentsku karticu bi trebalo da posedujete, kao i sve o popustima koje kao student možete ostvariti.

Budući da studentski dani i predavanja donose niz obaveza, te nećete imati mnogo vremena da sami istražujete i upoznate se sa svim studentskim sadržajima koje Beograd nudi, mi smo tu da vam pomognemo, te ćete se na jednom mestu upoznati sa najznačajnijim studentskim organizacijama i ustanovama, kao i studentskim restoranima i domovima.

Budite prvi među kolegama koji će znati sve o:

 


Prijava za Newsletter - dobijajte bitne informacije o prijemnim ispitima na svoj i-mejl.