Gde studenti mogu da vežbaju za DŽ

jul 14, 2015

Ne volite da vežbate na spravama u parkovima, a nemate par hiljada dinara da izdvojite za teretanu? Program besplatnih sportova namenjen mladima omogući će vam da se bavite omiljenom aktivnošću, a da ne potrošite ni dinar.
Besplatni sportski programi, u „režiji“ organizacije SOFA, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, namenjeni su mladima od 18 do 25 godina. Omogućeni su mnogobrojni sportovi poput odbojke, rukometa, aerobika ali i joge.

Aktivnosti udruženja realizuju se u javnim ili državnim sportskim objektima u nepopularnim ili nepopunjenim terminima, a treneri su stručnjaci iz oblasti sporta.

Prijava za bavljenje sportom je besplatna, i to možete da uradite na sajtu udruženja SOFA.

Sada nema izgovora za lenčarenje, zato obujte patike i pravac na neki od treninga!

Evo gde možete da trenirate besplatno u Beogradu

LOKACIJA SPORTSKA AKTIVNOST
ZAVOD KOŠUTNJAK ODBOJKA, JOGA, STONI TENIS, BADMINTON I BASKET
ADA CIGANLIJA VESLANJE
KLUB TONUS BEŽANIJA KROSFIT
KLUB TAURUNUM ZEMUN TEKVONDO

Ukoliko ipak više volite da trenirate na otvorenom, na ovim lokacijama možete da vežbate u parkovima:

Na opštini Voždovac sprave su postavljene u Kraljevačkom naselju, u naselju Braće Jerković 3, naselju Braće Jerković 1, na Banjici 3, u stambenom naselju Šumice.

U Rakovici u stambenom naselju Novo Skojevsko, na Čukarici u parku Bele vode, na Savskom vencu u Hajd parku.

Na opštini Stari grad su postavljeni rekviziti za vežbanje u stambenom naselju Dorćol 1.

Na opštini Palilula teretane na otvorenom se nalaze u Tašmajdanskom parku, na Adi Huji, u ulicama Stevana Dukića, Patrisa Lumumbe, u naselju Višnjička banja, Višnjički venac, u stambenom naselju Kotež i u Ulici Nike Miljanića.

Na opštini Vračar teretane na otvorenom se nalaze u ulicama Vojislava Ilića, Šumatovačka, Karlovačka, Cara Nikolaja II, Sime Igumanova, Mileševska i Sinđelićeva.

Na opštini Zvezdara rekviziti za vežbanje se nalaze u Ulici Bana Ivaniša, Mirijevski venac i u stambenom naselju Konjarnik 3-Rudo.

U Zemunu postoje teretane na otvorenom u Gradskom parku, u parku Jelovac i u stambenom naselju 12. Mesna zajednica.

Na opštini Novi Beograd mesta gde možete da vežbate na otvorenom se nalaze u Bloku 7, Bloku 38, Bloku 3, Bloku 11, Bloku 61, u stambenom naselju Pere Segedinca i u 3. Mesnoj zajednici u naselju Bežanijska kosa.

Izvor: 24sata

 


Prijava za Newsletter - dobijajte bitne informacije o prijemnim ispitima na svoj i-mejl.